Наставникът на Рома Жозе Моуриньо похвали формата на Пауло Дибала и заяви,

...
Наставникът на Рома Жозе Моуриньо похвали формата на Пауло Дибала и заяви,
Коментари Харесай

Моуриньо: Виждам сериозен прогрес в Рома

Наставникът на Рома Жозе Моуриньо похвали формата на Пауло Дибала и съобщи, че тимът се развива. Португалецът приказва преди гостуването на Реал Сосиедад в първи мач от осминафиналите на Лига Европа.
Моуриньо засипа с похвали утрешния противник: “Те са страховит тим. Трудно е да намеря недостатъци. Алгуасил е доста добър треньор. Срещу тях не е елементарно да вкараш гол. Да си четвърти в Ла Лига зад три колоса демонстрира доста. Нямахме шанс при жребия, само че в това издание на Лига Европа, което е на доста високо равнище, постоянно е мъчно. Те обаче ще ни гледат със същия почит, какъвто ние имаме към тях ”.
Жозе добави, че тимът на Рома все още е в напредък на развиване:

“Миналия сезон завършихме шести, първата година бяхме седми. Когато завършваш шести, седми или осми, не живееш с напрежението, от което имаш потребност. Тялото и съзнанието ти привикват със спокойствието да не си подложен под сходно напрежение, само че се развиваме. В първата ми година загубихме по два пъти от Милан, Интер и Юве. Тази година победихме Интер и Юве и завършихме наедно с Милан. Мисля, че тимът се развива психически ”.

Една от главните аргументи за положителните резултати на Рома е формата на Пауло Дибала. Аржентинецът има 12 гола и 7 асистенции в 25 мача във всички шампионати. “Фактът, че той се оправя толкоз добре, повода е в Пауло, съотборниците му и щаба. Той се озова в една отлична група и усеща любовта на почитателите. Аз му помогнах единствено физически. Той се усеща значим, тъй като е значим за нас. Не е прероден Пауло, възобновена е мотивацията му. Заслужава всички похвали, които получава ”, разяснява Моуриньо.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР